Natascha Linea scorer topkarakter: 'Det var den eksamen, jeg frygtede allermest'

Natascha Linea fra De unge mødre frygtede sin eksamen i mundtlig matematik allermest - men frygten og eksamensangsten viste sig at være helt ubegrundet.

I hvert fald kunne hun juble over et 12-tal, da hun kom ud fra eksamenslokalet. 

- Jeg har aldrig fået mere end syv i noget som helst, siger hun til Ude&Hjemme.

Læs ogsåNatascha Lineas utrolige forvandling: Se mit nye smil

Den unge mor havde dog på fornemmelsen, at noget var gået godt, men troede at det højest rakte til et firetal. Hun tog heldigvis fejl. 

- Jeg havde virkelig troet, at det ville blive noget lort i matematik. Jeg har altid været dårlig til det, uddyber hun til mediet.

Natascha Linea har tidligere prøvet at få 00 i samme fag, da hun gik i 9. klasse og havde tankerne alle andre steder end på skole og eksaminer.

- Jeg tænkte kun på druk og drenge. Sådan er det jo at være teenager. Men nu er det helt anderledes. Jeg er mere målrettet og motiveret. Jeg vil gerne være en god rollemodel for mine børn, siger hun til ugebladet.

Hun har i dag datteren Lia på to år og er 24 uger henne med babyen Novah.

Læs også: Gravid Natascha Linea har en umættelig trang til denne usædvanlige spise

De kommende dage kan hun "se frem til" tre mundtlige prøver i henholdsvis dansk, engelsk og naturfag.

Hun håber på at klare sig igennem alle fagene på kurset, så hun kan komme i gang med grundforløbet til sosu-uddannelsen. 

Natascha Linea er egentlig færdig med kurset til januar, men har tænkt sig at tage samme kursus med samme lærere om igen, så hun holder sig igang, indtil sosu-uddannelsen eventuelt optager hende efter sommerferien. 

- Jeg vil gerne starte på sosu-grundforløbet til august. Der er Novah kun 5,5 måneder, men så tager min far ham i 14 dage, inden han kan begynde i vuggestue, siger hun til Ude&Hjemme.

Vi ønsker hende stort tillykke - og held og lykke med resten af eksaminerne og uddannelsen. 

Læs også: Nastascha Lineas drøm: Vil ligne Linse Kessler

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip