Natascha Linea skal tage sig af en nyfødt alene for første gang

Den unge mor Natascha Linea skal snart være mor for anden gang. Men det er første gang, at hun skal tage sig af en nyfødt på egen hånd. Derfor er det vigtigt for hende at være i god tid med alle forberedelserne.

Så Natascha Linea har købt babysager over internettet, været i genbrug og endda fundet et puslebord ved storskrald. Faktisk er barnevognen det eneste, hun mangler, for at være helt på plads - og hun glæder sig til at blive mor igen:

Læs mere: Video: Natascha Linea afslører køn og navn på sin kommende baby

- Siden jeg var helt lille, har jeg gået og leget med dukker. Jeg tror, jeg var 13 eller sådan noget, før jeg holdt op med at lege med dukker. Det har altid bare været en del af mig, at jeg skal være mor, siger Natascha Linea.

- Det er så stor en del af mig, at jeg slet ikke kan forestille mig overhovedet ikke at skulle være mor, tilføjer hun.

Læs mere: Gravid Natascha Linea har en umættelig trang til denne usædvanlige spise

Natascha Linea har i forvejen datteren Lia Linea, som altså skal være storesøster til den lille dreng, der snart kommer til verden.

Natascha Linea afslørede sin graviditet i august sidste år, da hun lagde et graviditetsbillede på sin Facebook-profil. Den unge mor fortalte dengang til Ude og Hjemme, at graviditeten ikke var planlagt, men at hun var meget for sine omstændigheder.

Du kan følge Natascha Linea og hendes lille familie i De Unge Mødre i aften kl. 20 på Kanal 4.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip