Navas inden CL-brag: Barca er ikke længere skræmmende

Manchester City har en gode muligheder for at sende mægtige Barcelona ud af Champions League,

Det vurderer Citys spanske landsholdsspiler Jesús Navas forud for de to klubbers første møde i Champions Leagues 1/8-finale tirsdag.

- De (Barcelona, red.) spiller ikke som tre eller fire år siden. Fodboldcyklusser varer ikke for evigt, siger Navas ifølge Sky Sports.

- Barcelona har sat så høje standarder, at det er meget, meget vanskeligt at fastholde den spillestil år ind år ud. Ens rivaler nærstuderer måden, du spiller på og finder en taktik til at bekæmpe dine styrker.

28-årige Navas mener desuden, at det er en stor fordel, at City-manager Manuel Pellegrini har et indgående kendskab til Barcelona fra sin tid som manager i de spanske klubber Villarreal, Malaga og Real Madrid.

- Barcelona glæder sig bestemt ikke til at komme til Manchester. Vores manager kender dem rigtig godt, og jeg tror, at det kan være en meget vigtig fordel.

- De vil finde ud af, at vi er et meget svært hold at spille mod og slå. Vi spiller godt, kreerer chancer og scorer mange mål. Det er vigtigt, at vi går ud og nyder kampen og spiller på den måde, vi normalt gør, slår Navas fast.

Jesús Navas, der har optrådt 34 gange for det spanske landshold, skiftede fra Sevilla til Manchester City i sommer. Han har indtil videre spillet 20 kampe og scoret fire mål for den lyseblå Manchester-klub.

Kampen mellem Manchester City og Barcelona fløjtes i gang på Etihad Stadium tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip