NBA-hold tvang kamp i overtid efter vildt comeback

18/11/2013

Toronto Raptors var bagud med 18 point med otte minutter tilbage af basketballkampen hjemme mod Portland Trail Blazers i NBA.

Alligevel tvang Raptors opgøret ud i overtid med en såkaldt "buzzer beater", så den ordinære spilletid endte 102-102.

Portland Trail Blazers lod sig dog på ingen måde ryste af comebacket og vandt den efterfølgende ekstra tid med 16-8, så kampen endte 118-110.

Damian Lillard scorede 25 point for Portland Trail Blazers, og han lavede syv af dem i overtiden.

- De kæmpede bravt, og det skal de have kredit for. Men da vi indså, at vi skulle ud i overtid, så blev vi enige om, at vi skulle få spillet til at køre igen.

- Vi skal selvfølgelig gøre et bedre stykke arbejde og lukke kampene på udebane. men det vigtigste er, at vi vandt, siger Damian Lillard ifølge nyhedsbureauet dpa.

Toronto var bagud med 83-96 med fire minutter tilbage, men de 13 point blev slugt ret hurtigt - anført af hjemmeholdets velspillende Demar DeRozen.

Toronto-stjernen Rudy Gay fremskaffede på en flot solopræstation den sidste scoring til 102-102, samtidig med at den ordinære spilletid løb ud. Og så måtte holdene ud i ekstratid.

Her var Portland Trail Blazers vågnet op igen, og udeholdet så sig ikke tilbage.