NBA-stjerne fritstilles af Knicks: Leder efter tophold

Skrevet af admin

16/02/2015

Dagens topnyheder

Den amerikanske basketball-stjerne Amare Stoudemire blev mandag enig med New York Knicks om at stoppe samarbejdet før tid.

32-årige Amare Stoudemire er dermed fri til at finde sig en ny klub, og forwarden satser på at finde en klub, som skal med i slutspillet.

Amare Stoudemire var i gang med sin sidste af fem sæsoner hos Knicks. I 2010 underskrev han en aftale med Knicks til en værdi af 100 millioner dollar, svarende til 650 millioner kroner.

- Amares tid som Knickerbocker er slut, fordi han ønskede det, siger Knicks-præsident Phil Jackson, der som træner havde succes hos Chicago Bulls og Los Angeles Lakers.

- Hans indsats hos os bør anerkendes. Indsatsen var 100 procent. Vi vil fremadrettet lede efter spillere, der udviser den samme vilje til at vinde som ham, siger Phil Jackson

Knicks er det dårligste hold for tiden i NBA. I denne sæson er det blot blevet til 10 sejre og forbløffende 43 nederlag.

- Selvom jeg forlader Knicks med et tungt hjerte, ønsker jeg alt det bedste for organisationen. En gang en Knick, altid en Knick, lyder det fra Stoudemire, som er noteret for 771 NBA-kampe.

Før New York Knicks spillede han otte sæsoner for Phoenix Suns.

/ritzau/