NBA-stjernen Bryant får hug for sin alder

Basketballspilleren Kobe Bryant meddelte i søndags, at han stopper sin NBA-karriere efter denne sæson.

Han er blevet 37 år, har 17 gange været udtaget til NBA's All Star-hold og har ført Los Angeles Lakers til mesterskabet i NBA fem gange. To gange har han også vundet OL-guld med USA.

Men han er lige nu i gang med sin hidtil dårligste sæson siden debuten i NBA i 1996, og Jerry West, som var manden, der hentede Kobe Bryant til Los Angeles, mener, at karrieren har varet for længe.

- Det har været smertefuldt for mig at se ham spille i denne sæson. Det generer mig. Mange mennesker vil huske ham for, hvordan han spiller nu, men det vil jeg ikke, siger Jerry West, som trods sine 77 år nu arbejder for Golden State Warriors.

Ifølge Jerry West er det basketligaens krav til fysisk formåen, der er blevet et problem for Kobe Bryant.

- Når man bliver ældre kan man bare ikke reagere lige så hurtigt, som man har været vant til. Der er momenter, hvor kroppen snyder dig.

- Sådan som han spiller i år, er bare ikke sådan, vi har været vant til at se ham. For mig at se har hans sæson udstillet de problemer, en sportsmand oplever ved at blive ældre.

Kobe Bryant meddelte i weekenden, at han stopper sin karriere efter denne sæson.

- Mit hjerte kan tage tæskene, min hjerne kan klare presset, men min krop ved, at det er tid til at sige farvel, skrev han på en hjemmeside for spillerne.

Los Angeles Lakers, som har vundet fem mesterskaber sammen med Kobe Bryant, har også problemer i denne sæson. Holdet har tabt 14 kampe og blot vundet to hidtil i sæsonen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip