NCC bygger endnu et lejlighedstårn i Vejle

Netop nu er NCC i gang med piloteringen på byggepladsen i Ådalen i Vejle, hvor det fjerde lejlighedstårn med i alt 48 ejerlejligheder om kort tid skyder op.

Om få uger følger fundering og betonarbejde, hvorefter montering i højden starter inden for nogle måneder. Tårnet vil stå indflytningsklar i marts 2014.

- Trods det noget skiftende vejr skrider det planmæssigt frem, og vi forventer at afholde grundstensnedlæggelse kort efter påske, siger områdedirektør i NCC Construction Nicolai Schultz.

Salget i Vejle trodser trægt marked
Selv om salget af ejerboliger generelt er trægt rundt om i landet, oplever man hos NCC Bolig stadig en støt interesse for lejlighedsprojekterne på den attraktive beliggenhed i Ådalen i Vejle:

- Der har været en vedvarende interesse, hvilket naturligvis er baggrunden for, at vi nu har igangsat opførelsen af det fjerde tårn i projektet. Efterspørgslen efter kvalitetsboliger med en attraktiv beliggenhed er der fortsat i markedet, siger Udviklingsdirektør Vest i NCC Bolig, Finn Mortensen.

Allerede før projektstarten var 16 af de 48 ejerlejligheder i det fjerde tårn således solgt, og NCC Bolig forventer mere eller mindre udsolgt ved indflytningen om lidt over et år.

Dagens Gossip