Nedslået Olsen kalder tirsdag aften den værste i sit fodboldliv

0-4 til Armenien. En lussing af de helt store til et hold af de helt små. Landstræner Morten Olsen kunne da næsten heller ikke forstå, hvad han lige havde overværet, da han stillede op til interview med TV2 umiddelbart efter kampen.

- Det er den værste aften i mit fodboldliv. Det er uforståeligt, at vi ikke kan præstere bedre, men det er hundrede procent min skyld, sagde Olsen.

Morten Olsen plejer at have et køligt overblik over kampens forløb, men i aften orkede han end ikke at sætte sin finger på, hvad der gik galt.

- Der gik meget galt. Der var ikke nogen, der ramte formen i al almindelighed. Vi sætter dem i gang efter 28 sekunder, og derfra går det galt. Jeg har egentlig ikke lyst til at analyse på det. Det var bare ikke godt nok, svarede Olsen.

VM er efter al sandsynlighed ikke længere muligt for Danmark, og det åbner for spekulationer om Morten Olsen vil træde af som landstræner. Olsen var forberedt på spørgsmålet, og svarede allerede inden spørgsmålet var fuldt ud formuleret.

- Det har jeg ingen kommentar til. Det tror jeg også godt, at du kan forstå. Vi er alle sammen utroligt skuffede, og vi må gå hjem og analysere på, hvor de forskellige fejl er. Jeg kan kun gentage, at det er hundrede procent mit ansvar, og det står jeg ved, svarede han TV2.

 

 

Dagens Gossip