Nedturen fortsætter for Seebach-brødrene

Skrevet af Nicolai Steinicke

19 uger siden

|

02/01/2024
Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix
Foto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix
Tingene kører ikke på skinner for Rasmus og Nicolai Seebach.

Dagens topnyheder

For nogle uger siden kom det ud, at de ikke skulle holde jul sammen, men det er ikke det eneste som ikke går godt.

Rasmus og Nicolai Seebach, kendt for deres musikalske talent, står over for både finansielle og personlige udfordringer i det nye år. Deres fælles investeringsselskab, Top Notch Invest ApS, har offentliggjort en årsrapport, der viser en fortsat negativ tendens i deres finanser. 

Efter et år med dykkende indtægter, har regnskabsåret 2022/2023 resulteret i et underskud på hele 6,3 millioner kroner, en markant nedgang fra et tidligere resultat før skat på omkring to millioner kroner.

Trods dette millionunderskud er brødrene dog ikke på randen af finansiel ruin. Egenkapitalen i selskabet er skrumpet fra cirka 27,3 millioner kroner til 20,8 millioner kroner, men der er stadig midler i selskabet. Dette tab kommer i kølvandet på en personlig udfordring for brødrene, da de i september bekræftede over for Ekstra Bladet, at deres musikalske samarbejde er ophørt. Rasmus Seebach udtrykte gennem sin manager, Nicolaj Bundesen, sin sorg over situationen, idet familie betyder alt for ham.

Ud over deres investeringsselskab ejer brødrene en række andre selskaber sammen, herunder S & S Ejendomsinvest ApS og Bundesen og Seebach Invest ApS, som de driver med to andre personer. De har også hvert sit holdingsselskab. Men trods deres fælles forretningsinteresser, er deres personlige forhold tilsyneladende stadig anstrengt. Kort før jul rapporterede Se og Hør, at de ikke længere fejrer jul sammen, hvilket Nicolai Seebach bekræftede uden yderligere kommentarer.