Negredo sparker Manchester City tæt på finale

Manchester City står med halvandet ben i den engelske Liga Cup-finale efter en meget overbevisende 6-0-hjemmesejr i den første af de to semifinalekampe mod West Ham.

City kan især takke den spanske angriber Alvaro Negrodo for, at finalepladsen næsten er i hus. Spanieren, der kom til klubben fra Sevilla i sommer, spillede en stor kamp og blev noteret for sit første hattrick i den lyseblå bluse.

Især Negredos 1-0-scoring, der faldt efter 11 minutter, er værd at nævne. Den spanske landsholdsspiller helflugtede på fremragende vis en lang aflevering fra Yaya Touré i kassen.

Et kvarter senere gjorde Negredo det til 2-0, og fem minutter før pausen fik West Ham endnu en mavepuster med Yaya Tourés scoring til 3-0.

Og West Ham, der er inde i en skidt periode med fem kampe uden sejr, fik tre minutter inde i anden halveg mere at ærgre sig over, da Negredo med en præcis indersideafslutning fuldendte sit hattrick.

Efter en times spil fik Citys bosniske angriber Edin Džeko en lang tå på et indlæg og sendte bolden i mål til 5-0. Et minut før slutfløjtet kronede Džeko City-opvisningen med scoringen til slutresultatet 6-0

Dermed synes returopgøret på Upton Park den 21. januar som en ren ekspeditionssag

Tirsdag tabte Citys lokalrivaler Manchester United sit første semifinaleopgør med 1-2 ude mod Sunderland. Der er returopgør på Old Trafford den 22. januar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip