Nemt og lovligt: Amerikanere sælger børn på nettet

Todd og Melissa Puchalla fra Wisconsin adopterede pigen Quita fra Liberia, men efter to år gav de fortabt. De lavede en annonce på nettet, og efter få dage var Quita solgt til en ny familie i Illinois. Det skriver Reuters.

Hvad de ikke vidste var, at Quitas nye forældre, Nicole og Calvin Eason i forvejen havde fået tvangsfjernet deres biologiske bør, og at de var beskyldt for pædofili.

Og flere andre børn bliver solgt på den måde. Reuters har fundet fora på Yahoo og Facebook, hvor forældre efterlyser folk til at overtage deres børn. I et forum alene fandt man 261 børn i alderen seks til 15, der var sat til salg. Langt de fleste var adoptivbørn.

Læs også: Otte-årig brud død efter bryllupsnatten

Ofte er det ganske lovligt; så længe der ikke er tale om en rigtig adoption, men at man blot lader nogle andre være værge, kan det klares uden advokater og dommer - der skal blot sættes en underskrift.

Reuters har fundet frem til en kinesisk pige, der blev tvunget til at grave sin egen grav af sine nye forældre. En russisk pige på 13 blev kastet rundt mellem tre forskellige hjem - det ene sted tissede en dreng på hende og voldtog hende.

Læs også: DanAdopt: Masho skulle aldrig være adopteret

Første nat skulle Quita sove mellem sine nye forældre. Hendes nye mor sov nøgen.

Da Nicole Eason ikke længere holdt Melissa Puchalla opdateret på, hvordan det gik, ringede hun til skolen. Her var Quita aldrig dukket op.

Hun og Nicole og Calvin Easton var forsvundet, og blev fundet knap to uger senere i New York.

Politiet satte Quita alene på en bus tilbage til familien Puchalla i Wisconsin. Nicole og Calvin Eason blev ikke sigtet for noget.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip