Nervøse Brøndby-profiler lykkelige over sejr

I et dramatisk og intenst New Firm på Brøndby Stadion vandt Brøndby 3-2 over FC København. Endnu engang var Simon Makienok på pletten i en Superliga-kamp, og han er nu oppe på fem mål i sæsonen.

- Jeg har trænet meget i forhold til at lægge på i mit spil. Måske er det det, vi ser resultatet af i øjeblikket, sagde Simon Makienok til TV3 .

Makienok blev udskiftet umiddelbart efter sin scoring til 3-0. Han skulle spares, fordi han op til kampen havde døjet med en skade. Ude på bænken kunne Simon Makienok så se sine holdkammerater lukke to mål ind. Pludselig stod den 3-2, og den sidste del af kampen blev nærmest uudholdelig.

- Jeg er rigtig, rigtig glade lige nu. Det er fantastisk, at det lykkedes, men der var nerver på til sidst, og jeg ved ikke, hvor mange grå hår jeg har fået, sagde Makienok.

Også Brøndbys anfører Mikkel Thygesen var en lettet og lykkelig mand, efter sejren kom i hus.

- Det blev nervøst til tider, og vi blev trykket i bund, men derefter er vi egentlig i god kontrol. Vores forsvar og vores defensiv står utroligt kompakt, lød det fra Thygesen til TV3+ .

Nu er Brøndby oppe på tre sejre i træk, og det er sjældent set i de seneste sæsoner. Kunsten er nu ikke at lade sig rive for meget med.

- Der er ingen grund til at snakke om et vendepunkt. Vi tager de tre point med os videre på vores rejse, sagde Thygesen, der var godt og grundigt imponeret over sine fans.

- De er vores 12. mand, og de driver os frem, når vi kommer i problemer. Denne her sejr er også deres sejr, sagde Mikkel Thygesen.  

Dagens Gossip