Nettet hylder sulten togpassager: Foretog 'legendarisk' opkald

De fleste har sikkert prøvet at begive sig ud på en tog- eller bustur og først undervejs finde ud af, at man skulle have medbragt en madpakke.

Denne problematik gik i hvert fald op for den engelske musiker DJ Artwork, da han var på vej fra Glasgow til Sheffield i forbindelse med en koncert. Det skriver Mirror.

Han havde skyndt sig til toget, og først da han befandt sig solid plantet i sit togsæde, begyndte maven for alvor at rumle.

Turen varede fem timer, hvilket var fem timer for længe på tom mave.

Derfor forhørte den sulte musiker sig om råd blandt sine Twittter-følgere, der gav ham flere gode idéer. Den bedste råd var dog at forsøge at bestille en pizze. En umiddelbart umulig opgaver i et rullende tog, men DJ Artwork tog imod udfordringen, mens hans fans kunne følge udviklingen på Twitter.

Han ringede derfor til Domino's Pizza til stor morskab for de andre togpassagerer.

- Folk på toget kunne høre mig forsøge at bestille maden, og da kvinden i den anden ende af røret bad om et postnummer, blev jeg nødt til at svare: Det er et tog! Der har intet postnummer, fortalte DJ Artwork sidenhen.

Det lykkes ham dog at bestille klassikeren Hawaii-pizza, selvom han ikke kunne oplyse en præcis adresse. I stedet forsøgte han at gætte sig til, hvor toget vill være på hvilket tidspunkt, alt imens hans Twitter-følgere spændt fulgte med i de digitale opdateringer undervejs. Ville maden mon nå frem i tiden?

Svaret kom til de ventende fans, da DJ Artwork kunne oploade en video på Twitter, hvori tre Domino's-ansatte kunne overrække ham den længe ventede pizza på togperronen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Her ankommet den længe ventede pizza. Foto: YouTube

- Alle i kupéen grinede, da jeg bestilte pizzaen, og efterfølgende opbyggede der sig en spænt stemning, om jeg nu også ville få den eller ej. Det var ret nervepirrende, og jeg var dødsulten, fortæller han.

Efter den succesfulde levering, som fandt sted præcis i dét, toget standsede ved den angivede station, gik folk på Twitte amok og udråbte hele forløbet som 'et legendarisk træk, 'fantastisk' samt 'episk'.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

Dagens Gossip