Nettet koger over mystisk tv-klip fra boksekamp i 1995: Sidder denne tilskuer med en smartphone?

Mike Tyson var i midten af 1990'erne verdens største boksestjerne, og der var dengang rift om billetterne, når 'Iron Mike' skulle i ringen for at dele øretæver ud til de andre sværvægtsboksere.

Nu har konspirationsteoretikere fået noget nyt at tænke over, da tv-optagelser fra 1995 viser det, der ligner en smartphone i hånden på en tilskuer til boksebraget mellem Mike Tyson og landsmanden Peter McNeeley i Las Vegas.

Læs også: Kvinde filmer spøgelse: Det er min døde bror

Dengang var Mike Tyson lige blevet løsladt fra et fængsel i Indiana, hvor han i flere år ruskede tremmer for en voldtægtsdom.

Og dengang var mobiltelefoner endnu ikke blevet til allemandseje, og de populære smartphones var noget, der stadig lå og ventede ude i den teknologiske fremtid.

Ser her klippet fra boksekampen:

Det over 20 år gamle tv-klip vækker derfor opsigt, da tilhængere af farverige konspirationsteorier nu mener, at en person fra fremtiden var at finde til den udsolgte boksekamp.

- Hvad vi ser her er en tidsrejsende person, der er taget tilbage for at nyde vedkommendes yndlingsbokser fra en af de forreste tilskuerrækker, siger UFO-entusiasten Scott C. Warring til engelske Metro.

Ro på, gamle dreng.... der er måske en logisk forklaring på mystikken!

For selvom kameratelefoner og smartphones ikke var opfundet i 1995, så var digitalkameraer en del af den teknologiske virkelighed. Og her er muligvis det svar, der knockouter forestillingen om den tidsrejsende tilskuer til boksning:

Til sidst skal vi lige tilbage til selve boksekampen, der kun varede 89 sekunder, da 'Iron Mike' efter halvandet minut slog sin modstander i gulvet, og dermed var det første skridt i bokseren comeback fra fængsel til boksering en realitet. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip