Nettet koger over mystisk tv-klip fra boksekamp i 1995: Sidder denne tilskuer med en smartphone?

Mike Tyson var i midten af 1990'erne verdens største boksestjerne, og der var dengang rift om billetterne, når 'Iron Mike' skulle i ringen for at dele øretæver ud til de andre sværvægtsboksere.

Nu har konspirationsteoretikere fået noget nyt at tænke over, da tv-optagelser fra 1995 viser det, der ligner en smartphone i hånden på en tilskuer til boksebraget mellem Mike Tyson og landsmanden Peter McNeeley i Las Vegas.

Læs også: Kvinde filmer spøgelse: Det er min døde bror

Dengang var Mike Tyson lige blevet løsladt fra et fængsel i Indiana, hvor han i flere år ruskede tremmer for en voldtægtsdom.

Og dengang var mobiltelefoner endnu ikke blevet til allemandseje, og de populære smartphones var noget, der stadig lå og ventede ude i den teknologiske fremtid.

Ser her klippet fra boksekampen:

Det over 20 år gamle tv-klip vækker derfor opsigt, da tilhængere af farverige konspirationsteorier nu mener, at en person fra fremtiden var at finde til den udsolgte boksekamp.

- Hvad vi ser her er en tidsrejsende person, der er taget tilbage for at nyde vedkommendes yndlingsbokser fra en af de forreste tilskuerrækker, siger UFO-entusiasten Scott C. Warring til engelske Metro.

Ro på, gamle dreng.... der er måske en logisk forklaring på mystikken!

For selvom kameratelefoner og smartphones ikke var opfundet i 1995, så var digitalkameraer en del af den teknologiske virkelighed. Og her er muligvis det svar, der knockouter forestillingen om den tidsrejsende tilskuer til boksning:

Til sidst skal vi lige tilbage til selve boksekampen, der kun varede 89 sekunder, da 'Iron Mike' efter halvandet minut slog sin modstander i gulvet, og dermed var det første skridt i bokseren comeback fra fængsel til boksering en realitet. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip