Nettet raser over chokerende video: Maskeret teenagepige smider kat ud fra fjerde sal

En chokerende video viser hvordan en teenagepige smider en kat ud fra en altan på fjerde sal for at se, om det er rigtigt, at katte altid lander på benene. Det skriver britiske The Daily Mail

I videoen, der kan ses under artiklen, kan man se, hvordan den unge kvinde ikke lader til at tøve, da hun samler katten op og går hen til altanen for at gennemføre sit vanvittige 'eksperiment' fra de højere luftlag ved et argentinsk lejlighedskompleks.

Teenagepigen gemmer sit ansigt bag en maske, da hun smider den sorte kat ud over altanten, og få øjeblikke senere høres en splatlyd fra cementen nedenfor, før den chokerende video når sin bratte afslutning.

På de sociale medier har de vrede følelser fået frit løb - flere brugere forsøger at finde frem til identiteten på den unge kvinde i videoen, da de ønsker at give hende en lignende flyvetur.

- Hvis bare hun havde lavet et eksperiment om, hvor langt hun selv skulle falde for at få et kraniebrud ville hun have gjort samfundet en tjeneste, lyder en af de mange harme kommentarer. 

Læs også: Katten bruger sine sidste kræfter på at bevæge poten - se nu, hvad manden gør med den

Nu tyder noget på, at den argentinske teenagepige, der sandsynligvis hedder Fiorela Alvarez, har fået dårlig samvittighed over sin handling, da hun har valgt at lukke sine profiler på de sociale medier.

Hun nåede at efterlade sig denne undskyldning:

- Jeg har gjort noget forfærdeligt, hvilket ikke kan retfærdiggøres. Til alle, der er interesseret i dyret, kan jeg fortælle, at den ikke er den. Den gik væk, skrev hun.

- Jeg har henvendt mig til ejeren for at sige undskyld, og jeg vil betale eventuelle udgifter til en dyrlæge, forklarer hun.

Se den voldsomme video her:

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip