Netto-medarbejder: Jeg har tisset på din mad

Der findes mange som "skralder". Det betyder, at de samler madvarer op fra containere ved eksempelvis supermarkeder. Der er tale om madvarer, som er blevet kasseret.

Men en medarbejder hos Netto blev tilsyneladende godt træt af at have besøg af skraldere. Så medarbejderen satte en seddel op på containeren med ordlyden:

- Håber din mad smagte godt, selv om jeg har tisset i containerne hver dag i de sidste to uger. Vi har din nummerplade og hvis du kommer igen efter i dag, så bliver du meldt. Velbekomme. Hilsen, din yndlings Netto-medarbejder.

Læs også: Netto beklager vred besked til skralder

Det har fået Netto til at sende en kommentar ud på Nettos Facebook-profil:

- Kære alle der har henvendt sig vedr. den aktuelle sag om skraldere og en af vores medarbejderes meget uheldige besked til skraldere.

- Vi vil gerne understrege, at sedlen med beskeden absolut ikke afspejler virksomhedens politik, ligesom at det heller ikke er noget, vi moralsk synes er ok. Dette er meget klart indskærpet over for medarbejderen, som har handlet på egen hånd.

- For god ordens skyld skal det tilføjes, at den pågældende medarbejder har skrevet sedlen uden at gøre alvor af det. Det betyder imidlertid ikke, at det er ok med sådanne sedler, og vi tager fra Nettos side klar afstand fra sådanne sedler.

Hvilken Netto-butik, der er tale om, er ikke oplyst.

Billedet af sedlen fra Netto-medarbejderen er blevet delt på de sociale medier. Du kan se sedlen i fuld format ved at klikke på billedet nedenunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip