Netto-røveri: 20-årig kvinde blev truet med oversavet jagtgevær

En 20-årig kvindelig ekspedient fra Vamdrup fik sig i aftes noget af en forskrækkelse, da Netto på Haderslevvej i Kolding blev udsat for væbnet røveri.

Klokken 21.57 kom en mand ind i butikken og truede ekspedienten med et oversavet jagtgevær og forlangte at få kassebeholdningen. Da han fik penge løb han ud af butikken. Udenfor ventede en mand på en uindregistreret sort motorcykel, formentlig en Kawasaki. De kørte fra stedet i retning mod midtbyen, fortæller Kaj Hundrup fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

I følge politiet fik de udleveret under 3.000 kroner i kontanter.

Den 20-årige ekspedient beskriver manden med det oversavede jagtgevær som iført en grå hættetrøje og havde et sort tørklæde for ansigtet. Manden på motorcyklen var iført en blåstribet styrthjelm.

Politiet mener, at de samme mænd ville have begået røveri mod Fakta i Vamdrup. Ved 20.50-tiden så et vidne, at de to mænd luskede rundt ved Fakta, men blev tilsyneladende observeret af nogle mennesker. Derfor forlod de Vamdrup netop på en uindregistreret sort motorcykel.

I Vamdrup har vidnet givet et bedre signalement af mændene. Begge mænd beskrives som 180 centimeter høje, lyse i huden. Den ene havde en grå hættetrøje på samt løstsiddende bukser og en rygsæk.

Den anden var iført en hættetrøje, løstsiddende bukser samt en rygsæk.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.

Dagens Gossip