Neville beder Valencia-fansene være tålmodige

Skrevet af admin

10/01/2016

Dagens topnyheder

Grundet skuffende resultater blev samarbejdet med cheftræner Nuno Espirito Santo afsluttet i slutningen af november i Valencia, og få dage senere blev Gary Neville overraskende ansat som ny mand i cheftrænersædet.

Men resultaterne er på ingen måde blevet bedre, og Valencia-fansene har ikke haft meget at juble over på det seneste.

I fem ligakampe under Gary Nevilles ledelse er det blevet til to nederlag og tre gange uafgjort, mens det også blev til et exit i Champions League efter et nederlag på 0-2 til Lyon.

Neville er ikke tilfreds, men han forsøger at appellere til tålmodighed fra fansenes side.

- Vi er nødt til at komme ud af det og begynde at vinde. Jeg kan kun bede fansene om at være tålmodige, siger Neville efter søndagens 0-2-nederlag til Real Sociedad ifølge AFP.

- De (spillerne) er skuffede nede i omklædningsrummet, og det er jeg også. Men i morgen er en frisk start, og vi er nødt til at få fansene til at tro på det, lyder det fra den tidligere Manchester United-spiller.

I flere af kampene har Gary Neville efterfølgende udtrykt tilfredshed med spillernes indsats, men det var ikke tilfældet i opgøret mod Real Sociedad.

- Det er en skuffelse. Vi havde brug for momentum, men vi spillede en del under det niveau, vi forventer af os selv, siger Neville.

Angriberen Jonathas stod for begge hjemmeholdets scoringer i kampen, og de faldt i henholdsvis 79. og 82. minut.

/ritzau/