Neville på vej tilbage til Manchester United

36-åriige Phil Neville besluttede sig for at stoppe sin karriere efter denne sæson, hvor hans kontrakt med Everton løb ud.

Siden er hans chef, David Moyes, skiftet som manager fra Everton til Manchester United, og ifølge The Guardian vil han have Phil Neville med sig - ikke som spiller, men som afløser for den tidligere Brøndby-træner, René Meulensteen, der var træner under den nu afgåede manager Sir Alex Ferguson. Ud over den tidligere engelske landsholdsspiller vil Moyes have tre andre folk med fra Everton. I Manchester United har han skilt sig af med assitenten Mike Phelan, målmandstræner Eric Steele, chef-talentspejder Martin Ferguson - der er bror til  Sir Alex Ferguson - og så René Meulensteen, som Manchester United havde tilbudt at fortsætte i en anden rolle. Det ville hollænderen imidlertid ikke.

Phil Neville var selv interesseret i at overtage jobbet som manager i stedet for David Moyes, men det job går sandsynligvis til den hidtidige Wigan-manager Roberto Martinez. Desuden har Phil Neville heller ikke den licens, han skal have for at få et job som manager i en Premier League-klub.

Dagens Gossip