"New Girl"-stjerne far for anden gang

Der er ikke kun "New Girl", der fylder i hverdagen for skuespiller Max Greenfield. Nu har den amerikanske seriestjerne nemlig også fået en lille ny dreng i ind sit liv. Det fortæller han selv til E! News.

Greenfield, der spiller den selvglade playboy Schmidt i den populære komedieserie "New Girl", har i forvejen datteren Lily på fem år sammen med sin kone Tess Sanchez, der arbejder som caster i Hollywood.

Ud over sin rolle i femte sæson af "New Girl", der blev annonceret i foråret, forbereder Max Greenfield sig lige nu på sin kommende rolle i femte sæson af gyserserien "American Horror Story: Hotel".

Her skal den 34-årige skuespiller portrættere en misbruger, der checker ind på hotellet, hvor han oplever flere forviklinger med en kvindelig gæst spillet af Sarah Paulson.

Som et led i sine forberedelser til rollen har Max Greenfield blandt andet afbleget sit hår, ligesom han ifølge seriens skaber Ryan Murphy også har smidt mere end ti kilo til rollen.

Men lige nu står der altså primært bleskift og nattefodring på skemaet hjemme hos familien Greenfield-Sanchez. Den lille purk, som allerede har fået navnet Ozzy, vejede ifølge sine forældre ved fødslen lidt over 2,7 kilo.

"American Horror Story: Hotel" får premiere på den amerikanske tv-station FX 7. oktober. Der er endnu ikke fastsat en premieredato for femte sæson af "New Girl".

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip