Newcastle-manager får syv karantænedage for skalle

Det kommer til at koste Newcastles manager, Alan Pardew, dyrt, at han i forbindelse med Newcastles Premier League-kamp mod Hull nikkede en af modstandernes spillere en skalle ved sidelinjen.

Tirsdag blev han idømt syv spilledages karantæne af det engelske fodboldforbund FA, skriver Reuters.

Den træder i kraft med øjeblikkelig virkning, men der er dog forbehold for en appel.

Ved de første tre karantænedage må Alan Pardew slet ikke befinde sig på stadion, når Newcastle spiller, mens han på de fire resterende karantænedage ikke må opholde sig på sidelinjen under kampen.

Karantænelængden betyder, at han først kan udføre sit managervirke i kampsituationer, når Newcastle møder Arsenal 28. april.

Desuden har FA dømt ham til at skulle betale en bøde på 537.000 kroner. I forvejen havde Newcastle idømt ham en bøde på 905.000 kroner.

Forseelsen skete 1. marts, da Pardew kom i karambolage med to Hull-spillere ved sidelinjen, da Hull ville tage et hurtigt indkast. Alan Pardew nikkede Hull-spilleren David Meyler en skalle.

Efterfølgende fik manageren rødt kort og blev forvist til tribunen. Efter kampen erkendte Alan Pardew, at han havde begået en stor dumhed, men det var ikke nok til at undgå straf.

/ritzau/

Dagens Gossip