Neymar: Jeg er her for at hjælpe Messi

- Mit forhold til Messi er godt. Jeg er sikker på, at der ikke bliver nogen problemer. Han er den bedste i verden, og jeg er her for at hjælpe ham, sagde Neymar på den første pressekonference siden sit skifte til Spanien.

- Når jeg ser mig omkring, ser jeg Messi, Xavi, Iniesta og Puyol. Det er en drøm, der bliver til virkelighed.

Flere eksperter har samtidig sået tvivl om, hvorvidt Neymars spillestil overhovedet passer ind Barcelona, som er kendt for at spille med få boldberøringer og mange korte aflevering. Noget, der står i skarp kontrast til Neymars konstante driblinger.

Neymar er dog indstillet på, at det er ham, der skal passe ind i Barcelonas spillestil og ikke omvendt:

- Barcelonas spillestil er meget hurtig, og jeg har ikke været her så lang tid endnu. Men jeg gør alt, hvad jeg kan for at passe ind og for at tilpasse min stil, lød det fra den klejne brasilianske tryllekunstner, der kort efter skiftet til Barcelona gennemgik en operation. Derfor kæmper han stadig for at komme tilbage i form:

- Jeg træner hårdt, og det går allerede fremad. Jeg tabte tre kilo, efter jeg fik fjernet mine mandler, men jeg arbejder hårdt på at få dem tilbage, lyder det fra Neymar. 

Neymar skrev skrev i maj under på en fireårig kontrakt med Barcelona. Den spanske storklub måtte tilgengæld lægge over 400 mio. kr. i klubkassen hos brasilianske Santos. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip