Neymar: Jeg kaster mig for at beskytte mig

Det brasilianske stortalent, Neymar, beviste under sidste måneds Confederations Cup, at han er mere end et Youtube-fænomen, og at talentet er kæmpestort.

Han beviste dog også, at han havde talent for at filme og kaste sig, men det er kun for at beskytte sig selv, fortæller han.

- Nogle gange hopper jeg og kaster mig, men det er kun for at beskytte mig selv. Jeg vil være sikker på, at forsvarsspillerne ikke skader mig, lyder forklaringen fra det 21 -årige talent til det franske fodboldmagasin, Surface.

Især under Confederations Cup blev han af modstanderne beskyldt for at ryge for let til jorden. Specielt Uruguays anfører Diego Lugano langede ud efter Neymar inden de to holds møde i semifinalen.

- Neymar lader ofte som om, han bliver fældet, og vi skal passe på, at ingen bliver narret af hans skuespilsevner. Neymar vejer ingenting og kan let vælte rundt og narre dommeren, sagde Lugano inden semifinalen.

Neymar og Brasilien slog Uruguay med 2-1 i semifinalen og sikrede sig Confederations Cup-titlen med en imponerende sejr over Spanien på 3-0 i finalen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip