Neymar lyste atter op: Jeg påtager mig ansvaret

24/06/2014

Neymar scorede de to første mål, da Brasilien mandag aften kvalificerede sig til 1/8-finalerne med en 4-1-sejr over Cameroun.

De sydamerikanske VM-værter havde endnu en gang problemer i offensiven, hvor Neymar stort set var ene om at true afrikanerne i hele første halvleg.

- Jeg påtager mig gerne ansvaret, når jeg er på banen. Jeg hjælper til og scorer mål, siger Neymar til TV2.

Den 22-årige FC Barcelona-spiller har nu sammenlagt scoret fire VM-mål for Brasilien, der står over for Chile i 1/8-finalen.

Selv om Neymar indtil nu har været værternes altoverskyggende profil, så vil han ikke kritisere sine holdkammerater.

- Alle har deres rolle på holdet. Ingen er vigtigere end andre, siger han.

Indskiftede Fernandinho cementerede sejren fem minutter før slutfløjt, efter at Fred i begyndelsen af anden halvleg havde øget til 3-1.

- Sejren giver den rette gejst til det videre forløb i turneringen, siger Fernandinho til TV2.

Brasilien slutter som etter i gruppe A med Mexico på andenpladsen. Mens brasilianerne skal møde Chile i 1/8-finalerne, så står mexicanerne over for Holland.