Neymar og Suarez sender Barcelona i spansk pokalfinale

04/03/2015

FC Barcelona er helt som ventet klar til finalen i den hjemlige pokalturnering, Copa del Rey.

Onsdag aften vandt holdet returkampen i semifinalen på udebane over Villarreal med 3-1, og da den første også blev vundet 3-1, går Barcelona videre med samlet 6-2.

Allerede efter tre minutter trak brasilianeren Neymar det meste af spændingen ud af kampen med målet til 1-0, men Jonathan Dos Santos gav hjemmeholdet lidt håb med udligningen kort inden pausen.

Missionen blev dog sværere 20 minutter inde i anden halvleg, da Tomas Pina blev udvist for en tackling på Neymar.

17 minutter før tid kunne Luis Suarez så sætte en fed streg under Barcelonas suverænitet, da han sprintede fra modstanderens forsvar og scorede til 2-1, inden Neymar lukkede til 3-1 på et hovedstød kort før tid.

Lidt malurt blev der dog dryppet i Barcelonas sejr, da midtbanespilleren Sergio Busquets pådrog sig en ankelskade og blev hjulpet fra banen lige inden pausen.

I finalen kommer Barcelona op mod Athletic Bilbao, der vandt sin semifinale onsdag med 2-0 på udebane over Espanyol. Dermed gik Bilbao videre med samlet 3-1.