Neymars far: Fik 40 millioner euro af Barcelona

Neymar da Silva Santos, far og agent for den brasilianske Barcelona-angriber Neymar, indrømmede tirsdag, at han fik 40 millioner euro svarende til næsten 300 millioner kroner i provision fra de spanske mestre for at få sønnen til at underskrive kontrakten med klubben.

Det skriver DPA.

Faderen bemærkede desuden til journalisterne i den brasilianske by Santos, at han ikke er bange for at skulle forklare sig over for hverken de brasilianske eller spanske skattemyndigheder.

Desuden tilføjede han, at han blot ønsker, at hans søn kan få fred for sagen, så han bedst muligt kan forberede sig på at blive klar til VM på hjemmebane til sommer.

For fem dage siden fik den igangværende sag FC Barcelonas præsident, Sandro Rosell, til at gå af.

Anklagen mod Rosell går på, at han, uden at oplyse klubbens andre medlemmer om det, skal have betalt 40 millioner euro til et firma ejet af Neymar og den 21-årige stjernespillers far.

Han har insisteret på, at den unge brasilianer kostede klubben 57,1 millioner euro, men præsidenten har afvist at fortælle, hvor meget de enkelte parter i handlen er blevet betalt.

Ifølge Goal.com skal 17,1 millioner euro være gået til Neymars tidligere arbejdsgiver, brasilianske Santos, mens de resterende penge skulle være gået til andre parter involveret handlen.

/ritzau/

Dagens Gossip