NFL: Seattle ryger ud trods vildt comeback mod Carolina

For første gang siden 2013 skal et andet hold end Seattle Seahawks repræsentere NFC Conference i Super Bowl, der bliver spillet den 7. februar.

I søndagens første kamp i slutspillet tabte Seattle-holdet 24-31 på udebane til Carolina Panthers, der har været det bedste hold i NFL i denne sæson.

Søndagens hjemmehold vandt 15 af 16 kampe i grundspillet, og i første halvleg af kampen mod Seattle demonstrerede Carolina Panthers, at det ikke var nogen tilfældighed.

31-0 viste scoringstavlen i Carolinas favør efter første halvleg, hvor holdet havde helt styr på Seattle-quarterbacken Russell Wilson.

Blandt andet kom Carolina foran 13-0, da Russell Wilson tæt på egen endzone kastede bolden direkte i favnen på Panthers-linebackeren Luke Kuechly, der lavede touchdown.

Alligevel blev det spændende i anden halvleg, hvor Carolina-offensiven anført af quarterback Cam Newton gik helt i stå.

Det var dog et helt andet Seattle-hold, der kom ud til anden halvleg, og efter to gode kast fra Russell Wilson, der begge resulterede i touchdown-scoringer, førte Carolina pludselig kun med 31-14.

I sidste uge leverede Seattle et godt comeback ude mod Minnesota Vikings, som førte 9-0, men Seattle endte med at vinde kampen 10-9.

Seks minutter før afslutningen på fjerde quarter stod Russell Wilson bag et spektakulært touchdown.

I en presset situation fik quarterbacken sendt den ovale bold hen over Carolina-forsvaret og frem til Jermaine Kearse, der greb bolden og blev noteret for sit andet touchdown.

Et minut og 12 sekunder før kampens afslutning reducerede Seattle-kicker Steven Hauschka til 24-31, men mere blev det ikke til.

Seattle Seahawks var i Super Bowl sidste år, hvor holdet tabte til New England Patriots.

Carolina har på grund af holdets gode indsats i grundspillet sikret sig hjemmebanefordel hele vejen frem mod Super Bowl.

I finalen i NFC Conference tager holdet næste søndag imod Arizona Cardinals, der lørdag besejrede Green Bay Packers på hjemmebane med 26-20 efter forlængelse.

Arizona Cardinals var med 13 sejre i grundspillet det næstbedste hold i NFC Conference, så det bliver altså de to højest seedede hold i NFC, der mødes om en plads i Super Bowl.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip