NFL skærper sikkerheden efter Paris-terror

Sikkerheden vil blive øget til kampe i amerikansk fodbold i denne weekend. Det sker efter fredagens terrorangreb i Paris, hvor det officielle dødstal lørdag aften er på 129 mennesker.

I en udtalelse fra National Football League, NFL, gennemgår man lørdag de normale sikkerhedsprocedurer og oplyser, at der vil være ekstra fokus under afviklingen af weekendens kampe.

- Efter det, der er sket i Paris fredag, overvåger vi nøje begivenhederne og har været i kontakt med Department of Homeland Security (de amerikanske sikkerhedsmyndigheder, red.) og FBI (det amerikanske forbundspoliti, red.), der har meddelt os, at der ikke er konkrete trusler mod NFL-stadioner.

- Ud over vores standardprocedurer vil der være øget sikkerhed både inden for og uden for vores stadioner og på parkeringspladser. Vi har været i kontakt med alle klubber, der har hjemmekampe, skriver NFL blandt andet i sin meddelelse.

NFL opfordrer blandt andet tilskuere til ikke at medbringe andre poser og tasker end dem, der allerede nu opfylder de gældende regler for, hvad man må medbringe til en NFL-kamp i USA.

/ritzau/

Dagens Gossip