NHL: Bødker tager hovedrolle i klar Phoenix-sejr

Den danske NHL-spiller Mikkel Bødker er ved at leve op til de forventninger, der i sommer fik Phoenix Coyotes til at give ham en ny toårig kontrakt til en samlet værdi af knap 30 millioner danske kroner.

For første gang i sin tid i Arizona-klubben har den 24-årige wing gang i en sæson, hvor han jævnligt laver mål eller assists, og Coyotes' møde med Los Angeles Kings natten til onsdag blev ingen undtagelse.

Bødkers mandskab vandt overbevisende med 3-0 i en kamp, hvor danskeren var på isen ved alle tre scoringer og blev noteret for to assists.

Dermed er det tidligere Rødovre-talent oppe på i alt 36 målpoint i denne sæson efter 15 scoringer og 21 assists, og han er nu rykket op som nummer to på Coyotes' interne topscorerliste.

Med sejren holder prærieulvene sig til i kampen om billetter til playoffkampene. Phoenix Coyotes er nu blot tre point fra den sidste wildcard-plads, som i øjeblikket indtages af Jannik Hansens klub Vancouver Canucks.

Spillerunden bød også på en tiltrængt opmuntring til Lars Eller og Montreal Canadiens, der vandt 3-0 over Carolina Hurricanes efter en sløj periode med fem nederlag i seks kampe.

Eller selv markerede sig dog ikke blandt målskytterne og har nu gået 11 kampe uden mål eller assists for den canadiske traditionsklub.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip