NHL: Frans Nielsens Islanders vinder i overtid

19/04/2015

Frans Nielsens New York Islanders har nu igen taget føringen i slutspilsserien mod Washington Capitals.

Hjemme i Nassau Coliseum, som i slutspillet for sidste gang skal være hjemmebane for New York Islanders, vandt holdet 2-1 efter overtid.

Holdets superstjerne John Tavares scorede sejrsmålet kun 15 sekunder inde i overtiden.

Inden søndagens kamp på Long Island havde de to hold vundet hver en kamp i Washington, og det var første gang i serien, at New York-holdet havde hjemmebane.

Efter en målløs første periode, var det hjemmeholdet, som kom foran efter knapt 13 minutter i anden periode. Amerikaneren Kyle Okposo stod bag den scoring.

Svenskeren Nicklas Bäckström stod bag den udlignende scoring i tredje periode, og det er bemærkelsesværdigt, at Frans Nielsen, som spiller overfor grundspillets topscorer Alexander Ovechkin igen holdt russeren fra at score.

Frans Nielsen var ikke på isen ved de tre scoringer, men bag Islanders' udskiftningsboks kunne han se John Tavares afgøre kampen med et godt skud.

Islanders fører nu 2-1 i kampe. Serien er afgjort når et af holdene har vundet fire kampe.

De to hold spiller igen på Long Island på tirsdag.