NHL: Frederik Andersen hjælper tophold til ny sejr

05/01/2015

Anaheim Ducks er stadig sæsonens hold i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Natten til mandag dansk tid tog holdet endnu en sejr, og igen var Frederik Andersen at finde i Anaheims mål.

Det holdt dog hårdt denne gang, inden Nashville var besejret 4-3 efter straffeslagskonkurrence i topkampen i Western Conference.

Nashville førte 3-2 frem til to minutter inden tredje periodes udløb, men Anaheim fremtvang overtid og siden afgørende straffeslag.

Her måtte Frederik Andersen se sig passeret en enkelt gang, men da Anaheim udnyttede to ud af tre forsøg, var hjemmesejren en realitet.

Anaheim er nu oppe på 58 point for 41 kampe, hvilket er mere end noget andet NHL-hold i denne sæson.

Hos New York Islanders fik Frans Nielsen godt 14 minutter på isen i nederlaget på 2-5 på udebane til Edmonton Oilers.