NHL: Lars Eller scorer vitalt mål i Canadiens-sejr

03/01/2014

Danskerscoringerne falder i en lind strøm i den nordamerikanske ishockeyliga NHL, og torsdag sørgede Lars Eller for at holde liv i målstimen.

Han bidrog med en vigtig scoring, da hans klub, Montreal Canadiens, sejrede over Dallas Stars med cifrene 6-4.

Danskerens klub havde ellers bragt sig på sejrskurs i begyndelsen af den tredje periode med scoringen til 4-2, men Dallas Stars kæmpede sig tilbage til 4-4 efter at have scoret to gange inden for et minut.

Så tog Lars Eller fat. Den 24-årige spiller scorede målet til 5-4 efter et flot gennembrud og stærkt skud godt midtvejs i den tredje periode.

Kort før tid blev sejren cementeret til slutresultatet 6-4, da Dallas havde skiftet sin målmand ud i jagten på udligningen.

Montreal Canadiens ligger på tredjepladsen i Atlantic-divisionen.

Frans Nielsen og Peter Regin i New York Islanders besejrede Chicago Blackhawks 3-2 efter forlænget spilletid, mens Mikkel Bødker og Phoenix Coyotes hjemme tabte 0-2 til Columbus Blue Jackets.