NHL: Nikolaj Ehlers scorer forgæves i ungdomsmålshow

26/03/2016

Det begyndte så godt, men endte så skidt for Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets i udekampen mod Buffalo Sabres i NHL lørdag aften dansk tid.

Trods et åbningsmål af Ehlers og en 2-0-føring til Winnipeg efter fem minutter endte holdet med at tabe 2-3 i et regulært ungdomsmålshow.

Målscoreren til 2-0, Andrew Copp, var således den ældste målscorer i kampen med sine blot 21 år.

Godt et halvt minut inden havde 20-årige Nikolaj Ehlers med en fræk afslutning efter at være trukket ind fra højre side åbnet scoringen. Men Buffalos unge hær ville ikke stå tilbage.

20-årige Hudson Fasching reducerede til 1-2 i første periode, og i tredje periode fulgte jævnaldrende Sam Reinhart trop med udligningen, mens 19-årige Jack Eichel gjorde sig selv til matchvinder små tre minutter senere.

Ingen af holdene kan nå slutspillet i år, men måltavlen sender om ikke andet et signal om, at begge mandskaber har yngre kræfter, der kan finde vej til netmaskerne.

Nikolaj Ehlers var iført fuldt visir for at beskytte det øje, han beskadigede i en kamp tidligere på måneden.