Ni-årig dreng sygemeldt efter mobning: Nu frygter forældrene skolestart

I flere år har tilværelsen på skolebænken for en norsk dreng været ensbetydende med mobning og fysisk vold, hvilket for nylig fik forældrene i samråd med en læge til at sygemelde den upopulære dreng.

Skolen har lovet at beskytte den ni-årige dreng, der som offer for mobning blandt andet har været udsat for dødstrusler, men moren stoler ikke på løfterne.

Hverken forældremøder eller medieomtale i nabolandet har ført til forbedringer af drengens ulykkelige situation, og til NRK forklarer moren, at hun ikke tror på effekten af skolens og de kommunale tiltag i sagen.

- Jeg håber naturligvis, at det bliver bedre, men jeg ved ikke, hvor meget jeg turde håbe, siger drengens mor, der optræder anonymt i artiklen fra det norske medie. 

Ifølge forældrene har sønnen været udsat for dødstrusler, slag og spark fra de andre elever på skolen.

Drengen er også er blevet ridset til blods, hvilket  resulterede i, at han måtte indlægges på sygehuset med en infektion.

I går mødtes ledelsen på skolen, hvor man på et møde besluttede, at den ni-årige dreng skal have beskyttelse, når han på mandag skal tilbage på skolebænken.

Læs også: Her er filmen, der skal sætte en stopper for mobning

Det bliver utvivlsomt ikke et glædeligt gensyn for drengen, der efter episoden med indlæggelsen på sygehuset har været overladt til ensomhed i frikvarterne.

- De sidste fire måneder har han siddet på trappen i frikvarteret og set på de andre børns leg. Ingen fik lov til at sidde ved siden af ham. Han fik at vide, at han var nødt til at være forsigtig, så han ikke skabte konflikter, siger moderen.

NRK har jagtet en kommentar fra ledelsen på skolen, men ligesom hos kommunen har det norske medie gået forgæves i bestræbelserne på en udtalelse om den udsædvanlige sag om mobning.

En eks-leder hos kommunen har tidligere udtalt følgende:

- Det er vigtigt at understrege, at der allerede har været en række initiativer i denne sag. Det er meget vigtigt, at forældrene samarbejder i sådanne sager. At få eleven tilbage i skolen så hurtigt som muligt er en høj prioritet.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip