Ni betjente sætter sig ned i restauranten - så indser servitricen, at noget er helt galt

Efter en begravelse af en politi-kollega, som blev dræbt på jobbet, gik ni betjente ind på restauranten Red Robin i Ohio for at få snakket og få en bid brød.

Deres servitrice den dag var Jessica Dunbar, og hendes handling skulle vise sig at sørge for, at de ni betjente også fik noget godt at huske dagen for, rapporterer NBC

Hendes egen far er pensioneret politimand, og hun kunne mærke tristheden i luften. Noget var ikke, som det burde være. Derfor spurgte hun, om de havde haft en hård dag.

- Det er altid hårdt, når man skal begrave en bror, husker hun, at en af betjentene sagde. Fordi hun selv er vokset op med en far, der satte sit liv på spil hver dag, vidste hun, hvor stor en tragedie det måtte være.

Jessica Dunbar besluttede sig for, at hun måtte gøre noget. Da betjentene havde spist færdig, tog hun tallerkenerne til side og gav dem regningen.

Men da de så på regningen - der i alt løb op i 123 dollars, svarende til 800 kroner - stod der en besked på den.

- Jeres regning er betalt af mig i dag. Jeg kan ikke forestille mig den dag, I alle har haft i dag og slet ikke, hvad I gennemgår hver eneste dag. Jeg håber, I får det bedre. Så meget respekt, havde servitricen skrevet. 

Den uventede venlighed rørte betjentene meget.

Læg også: Vågen nabo hiver mobilen frem og begynder at filme mistænkelige mænd - nu bliver han hyldet af politiet

- Vi havde grædt hele dagen, og så var vi en flok mandlige og kvindelige betjente derinde. Der var ikke et tørt øje, da vi var færdige, siger den ene af betjentene, Jeff Shelton.

Se indslaget nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip