Nibali vil vinde Touren

Men Astana-kaptajnen har blod på hajtanden og bekræfter, at han vil være en del af Tour de France i 2014. Han er ikke færdig med at udfordre i Tour de France, hvor han i 2012 baskede fornuftigt med vingerne for at udfordre Skys Bradley Wiggins men alligevel blev henvist til en tredjeplads.

- I 2014 sigter jeg efter Touren, bekræfter Vincenzo Nibali over for Gazzetta dello Sport.

- Det er et løb, der gjorde mig kendt i selv et land som Australien, der ligger langt væk. Det er et særligt løb for mig. Da jeg blev nummer syv i 2009 indså jeg , at jeg kunne blive den rytter, jeg er i dag, siger den sicilianske helt.

Astanas holdejer Alexander Vinokourov havde allerede i år lagt pres på Nibali for at deltage i Touren. Men det lykkedes klatreren fra Messina at holde fast i sin målsætning om at satse på Giroen. Vincenzo Nibali skal, ifølge cyclingnews.com, køre Polen Rundt i slutningen af Juli, mens han også forventes at deltage i Vueltaen i august, mens han også repræsenterer Italien ved VM i slutningen af september.

I stedet for Vincenzo Nibali bliver det danske Jakob Fuglsang, der skal forsøge at repræsentere Astanas farver fremme i klassementet under Tour de France. Løbet begynder den 29. juni på Korsika.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip