Nick Cannon under kniven

Den 32-årige rapper og TV-vært brokkede sig over gevæksten under en TV-optræden i fredags og fandt senere ud af, at der var tale om mere end en irriterende bums.

Cannon har de senere år været plaget af svær sygdom og blev i januar
2012 indlagt med nyresvigt. Måneden efter var der blodpropper i hans lunger og Carey tilbragte nogle ængstelige døgn ved sin mands seng.
Det lykkedes imidlertid lægerne at finde årsagen. Han fik konstateret lupus nephritis og har siden været i en medicinsk behandling, der ind imellem får ham til at slå voldsomt ud.

Cysten var det hidtil mest generende eksempel og Cannon var godt træt af den: »Jeg føler mig sund og rask for tiden, men den dér store bums er undtagelsen. Den har sin egen Twitter-profil«, knurrede Cannon, da han var gæst i nyhedsmagasinet »Access Hollywood Live« og forklarede, hvad lupus-medicinen gør ved ham.

Efter besøget i TV-studiet opsøgte Cannon sin læge og i løbet af weekenden fik han cysten fjernet.

Søndag var Cannon på Twitter med en opdatering. »Jeg ville gerne vise jer allesammen billeder af indgrebet, men det bliver for ulækket«, konstaterede han.

Carey er solidarisk med gemalen. Hun går stadig med højre arm i slynge efter et uheld under indspilningen af en video. Popdivaen slog den ene skulder af led og brækkede nogle ribben.

Dagens Gossip