Nicki Bille amok efter udvisning: Rev trøje i stykker

Den danske angriber fik i kampen mod Sandnes Ulf et rødt kort og var så sur, at han på vej ud rev sin Rosenborg-trøje i stykker. - Jeg siger ikke noget til dommeren. Jeg føler det unødvendigt at give det gule kort sådan helt til sidst i kampen. Jeg skal have lov at reagere. Det var ikke meningen at rive trøjen af. Jeg var bare så sur og frustreret. Men jeg forstår ikke, hvorfor jeg fik nogen af de gule kort, siger Nicki Bille til Dagbladet. 

Senere skrev han på Twitter:

- Vov ikke at sætte spørgsmålstegn ved min loyalitet til trøjen. Jeg er en følelsesladet person, og så længe jeg spiller her, vil jeg dø for denne trøje, skrev Nicki Bille.

Kampen endte med et nederlag på 0-1, men i Norge er det Nicki Bille, der har fået mest opmærksomhed for sin aggressive adfærd mod sin egen trøje.

- Jeg har aldrig før set nogen rive sin spillertrøje i stykker i arrigskab, forklarer den norske kommentator Bengt Eriksen ifølge VG. 

- Du må have lov til at vise dine følelser, når du er inde i en dårlig periode. At rive trøjen i stykker er imidlertid ikke smart, men det går kun ud over trøjesponsoren. Vi må ikke hænge folk ud, som viser følelser, siger Vålerengas træner, Kjetil Rekdal.

Også den tidligere OB-spiller Tore Reginiussen modtog et rødt kort i kampen.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip