Nicki Bille scorer og sejrer i polsk ligadebut

Den danske angriber Nicki Bille Nielsen har fået en succesfuld start på tilværelsen i den polske storklub Lech Poznan efter angriberens skifte fra Esbjerg i januar.

Søndag spillede Bille for første gang en officiel kamp for klubben, og han kom tilmed på måltavlen i 5-2-sejren over Termalica Bruk-Bet.

Tre minutter før pausen bragte Bille hjemmeholdet foran 2-0 efter et måloplæg af den polske landsholdsspiller Karol Linetty, som Danmark får fornøjelsen af at møde i VM-kvalifikationen. 21-årige Linetty lagde op til Lech Poznans første tre mål.

Efter Billes scoring gik Lech Poznan i stå, og udeholdet scorede lige før og lige efter pausen. Det lykkedes dog for Bille og Poznan at sikre de tre point i forårspremieren via yderligere tre scoringer i kampen.

Nicki Bille spillede de første 88 minutter i sejren, før han blev udskiftet med 18-årige Dawid Novacki. Den sene udskiftning skulle vise sig at være en god idé. Efter et enkelt minut på banen scorede Novacki til 4-2 på et straffespark, og i overtiden scorede teenageren igen.

Lech Poznan ligger nummer fem i Polens bedste fodboldrække.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip