Nicki Bille tæt på drømmedebut: Det var pisse ærgerligt

Hjemvendte Nicki Bille spillede hele kampen for Esbjerg, der mandag aften fik 1-1 på Nordjyske Arena efter et intenst og chancerigt opgør i Aalborg.

Det blev dog ikke til et debutmål for Bille, selvom angriberen flere gange viste gode offensive takter. Kort før tid var han tæt på at sikre Esbjerg alle tre point, men hans afslutning ramte stolpen.

Efter fem års fravær var Bille glad for at være tilbage i Alka Superligaen, selvom han naturligvis ærgrede sig over den forspildte chance til sidst.

- Det var pisse ærgerligt, den ikke gik ind. Det havde været en drømmedebut. Jeg kunne godt mærke, det var lang siden, jeg havde spillet en hel kamp. Jeg skal lige i gang, men jeg fik løbet en del.

- Det var dejligt at være tilbage på banen og føle sig som en del af et fællesskab. Det er et stykke siden, at jeg har følt det. Det er de glæder og sorger, man har efter kampene, som jeg har savnet, siger Nicki Bille.

Statistikken sagde efter kampen 19 skud til AaB og 18 til Esbjerg over hele kampen, men ifølge Bille burde udeholdet have vundet.

- Vi havde de største chancer, så jeg synes faktisk, det havde været fortjent, hvis vi havde vundet i dag. Vi stod godt og var super farlige på omstillingerne. Vi skulle have scoret nogle flere mål i dag, for vi havde i hvert fald chancerne, siger han.

Træner Niels Frederiksen var tilfreds med Nicki Billes præstation i debuten for Esbjerg.

- Han leverede en god indsats. Jeg er ikke i tvivl om, at Nicki bliver skarpere, når han lige får spillet og trænet lidt mere. Det var en absolut godkendt start, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg får i næste spillerunde besøg af FC København.

/ritzau/

Dagens Gossip