Nicki Minaj også ude af »American Idol«

Midt i en storm af rygter forlader Nicki Minaj nu også dommerbordet i »American Idol«. Det amerikanske ugeblad Us Weekly vil vide, at hun takker af efter blot én sæson.

»Hun vender helt sikker ikke tilbage«, fastslår bladets unavngivne kilde og oplyser, at Minaj i stedet vil bruge al sin energi på et nyt album og en turné. »Det har hun det helt fint med. Nicki har moret sig med »American Idol«, men det var aldrig hendes mening at medvirke i mere end en enkelt sæson«, fastslår kilden.

I sidste uge meddelte Randy Jackson, at han siger farvel til talentkonkurrencen, som han har været med til at præge siden starten for 12 år siden. Samtidig forlød det, at der var fyresedler på vej til de øvrige dommere Mariah Carey, Minaj og Keith Urban.
Ifølge Us Weekly er fyringerne effektueret og noget kunne tyde på, at Jacksons kolleger får lov at redde ansigt ved at gå selv.

I går kom det nemlig frem, at Carey forbereder en verdensturné, og med historien om Minajs exit mangler der nu kun en pejling på Urbans fremtidsplaner.

De fire dommere har et enkelt program tilbage. I aften offentliggøres resultatet af den seerafstemning, der startede efter gårsdagens dyst mellem årets finalister Kree Harrison og Candice Glover. Og ifølge Jackson bliver opløbet særdeles tæt. Den garvede producer erklærede dødt løb.

Dagens Gossip