Nicki Minaj ude efter Mariah Carey igen

Divaerne sidder begge ved dommerbordet i »American Idol« og deres forhold har været anstrengt fra starten. Onsdag aften kunne TV-seerne overvære en ny omgang mundhuggeri, da Carey og Minaj udvekslede stikpiller om deres respektive succes mens de sidste fire deltagere optrådte og nu strammer Minaj skruen.

Rapperen tog i går tråden fra talentkonkurrencen op i en serie tweets til bloggeren Perez Hilton, men med tydelig adresse til Carey. »Hun er ked af, at jeg tangerede hendes rekord for skæringer på Hot 100-listen efter bare tre år i branchen. Jeps. En sort rapper«, skrev Minaj og
fortsatte: »Du bør spørge dig selv om, hvorfor en kvinde i hendes alder, der er så succesrig, stadig er så usikker og bitter«.

Minaj afrundede de giftige Twitter-udfald med en antydning af, at rygterne om næste sæson af »American Idol« taler sandt. Jennifer Lopez skulle være klar til at vende tilbage og afløse Carey og den situation fik følgende ord med på vejen: »Alle de førstepladser og så ringer J.Los telefon alligevel…? Det tæller åbenbart stadig mest at have en personlighed, være sikker på sig selv som kvinde og give reel kritik«, lød det.

De to kvinder blev uvenner ved først givne lejlighed. Carey og Minaj røg i totterne på hinanden den første gang, de var dommere ved en »American Idol«-audition.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip