Nicki Pedersen håber at være klar til næste grand prix

Det så voldsomt ud, da Nicki Pedersen i semifinale-heatet i Göteborg i lørdags styrtede og stod på hovedet ud over cyklen.

Trods store smerter gik han videre i omkørslen, og han endte med at blive nummer tre. Men prisen havde alligevel været høj for den tidligere tredobbelte verdensmester. Han brækkede håndleddet, og han frygtede at gå glip af næste grand prix i Prag 18. maj.

Men Nicki Pedersen får lavet to skinner - en til almindeligt brug og en til speedway - og så håber han, at det hele går alligevel.

-  Jeg har stadig store smerter, men jeg håber, at jeg heler lidt hurtigere end de fleste. Jeg håber, at skinnen kan stabilisere min hånd, så jeg kan køre med 18. maj, siger Nicki Pedersen til dr.dk/sporten.

Må Nicki Pedersen melde afbud eller trække sig undervejs i grand prix'et i Tjekkiets hovedstad, kan det vise sig at blive dyrt. Danskeren ligger i øjeblikket nummer seks i den samlede stilling, men det er tæt i toppen og et enkelt godt - eller dårligt - resultat kan vende op og ned på alt.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip