Nicki Pedersen idømt bøde på 50.000 kroner for klammeri

Skrevet af admin

16/08/2015

Dagens topnyheder

Speedwaykøreren Nicki Pedersen må til lommerne, efter at han er blevet idømt en bøde på 30.000 polske zloty (cirka 53.500 kroner) af den polske speedwayliga.

Det polske medie sportowefakty.pl fortæller, at danskeren, der kører for Leszno, har fået bøden, fordi han sparkede modstanderklubben Toruns manager Jacek Gajewski over benet i forbindelse med ligamatchen mellem de to klubber i sidste weekend.

Sammenstødet mellem de to foregik i ryttergården, efter at Pedersen var blevet udelukket for resten af aftenen efter at være kørt ind i en Torun-rytter.

Gajewski bevægede sig ind på Lesznos område, og det førte til et klammeri, som Pedersen senere har undskyldt for på sin hjemmeside.

- Efter hændelsen på banen, hvor jeg blev udelukket og fik det røde kort, var mit adrenalin-niveau meget højt.

- Da jeg kom tilbage til mit pit-område for at sunde mig, følte jeg mig meget provokeret af manager Gajewski fra Torun over den måde, han konfronterede mig.

- Han råbte en del skældsord til mig og var klart inde i mit pit-område, hvilket er forbudt for det modsatte hold.

- Jeg var så frustreret over dette, at jeg sparkede til Mr. Gajewski.

- Jeg ved, det var en forkert handling fra mig, og jeg vil gerne undskylde til Mr. Gajewski og mine fans for denne handling, skrev Nicki Pedersen ved den lejlighed.

Jacek Gajewski er også blevet idømt en bøde for sin opførsel i forbindelse med sammenstødet.

Den er dog betinget og lyder på 8.000 zloty, ligesom han er blevet udelukket fra at være til stede i ryttergården i Toruns match mod Grudziadz søndag.

/ritzau/