Nicki Pedersen: Jeg slår min VM-rival på rutine

Nicki Pedersen vandt to direkte dueller mod den førende i VM-stillingen, briten Tai Woffinden, da den danske speedwaystjerne lørdag sejrede i Sverige.

Efter en del andenpladser i de indledende heats, så kørte 38-årige Pedersen fra alt og alle i både semifinale og finale i Målila - i begge tilfælde blev den 14 år yngre Woffinden henvist til andenpladsen.

- Woffinden kører stærkt i år. Tingene spiller bare for ham.

- Det er helt klart erfaring, der trækker mig i finalen i aften, og så holder jeg farten og laver gode sving i finalen, siger Nicki Pedersen.

- Jeg taler meget med mine mekanikere om mit setup, men vi vælger ikke at gøre noget drastisk. Det var den rigtige beslutning.

Både Woffinden og Pedersen samlede 17 point sammen i VM-stillingen, hvor danskeren fortsat er ni point efter briten midtvejs i 2015-sæsonen.

- Det er, hvad det er. Det er ni point, og det er fortsat en lang sæson.

- Jeg holder fokus på mig selv og nyder mit ræs og mit liv. I dag gav det en sejr, siger Nicki Pedersen, der tidligere på året vandt i finske Tampere.

Dermed har danskeren vundet to af sæsonens foreløbig seks grandprix-løb.

- Nu har jeg bevist to gange i år, at jeg kan vinde i Skandinavien, hvor jeg ellers aldrig har vundet tidligere i karrieren. Det er jeg stolt af, siger han.

VM-serien fortsætter den 8. august, når speedwaykørerne kommer forbi Horsens.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip