Nicklas Helenius til Aston Villa

Den danske angriber Nicklas Helenius har skrevet under på en treårig aftale med den engelske Premier League-klub Aston Villa, og dermed bliver han holdkammerat med landsmanden Jores Okore, som blev præsenteret i Birmingham-klubben i torsdags.

- Nicklas er en ung spiller med et internationalt niveau og med en god målstatistisk i Danmark, og han vil bevise sit værd i Premier League, siger Aston Villas manager, Paul Lambert til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Han er en god spiller, og der er potentiale til, at han gror ind i holdet og gror med holdet. Han har helt sikkert evnerne til at hjælpe vores mandskab, siger Paul Lambert.

22-årig Nicklas Helenius blev topscorer for AaB i den forgange sæson. 16 gange fandt han vej til netmaskerne, og den målnæse får Aston Villa i den grad brug for i den kommende sæson, hvis ikke man vil blandes ind i nedrykningsstriden, som det har været gældende de seneste to sæsoner.

Se det seneste fra rygtebørsen her:
 

<a data-cke-saved-href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast... href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast... >Transferrygter på Dagens.dk</a>

Dagens Gossip