Nicolai Biograf slår rekord - igen

Nicolai Biograf i Kolding slår rekorder igen. Lørdag modtog biografen gæst nummer 16.706. Det er en forbedring i forhold til december sidste år, hvor gæst nummer 15.542 trådte indenfor i Nicolai Biograf.

Det var Mathilde Neel Kjeldsen, der sent lørdag eftermiddag blev gæst nummer 16.706. Hun og forældrene Tekla og Jannie Kjeldsen modtog et familieklippekort til biografen og de blev budt på boblevand.

Præmien blev overrakt af den daglige leder af Nicolai Biograf og Café Mette Balsby. Efter den glædelige overraskelse gik Mathilde med sine forældre ind og så ”Antboy”.

- 2013 har vist sig at være et rigtig godt år for Nicolai Biograf. Allerede i første halvår så vi en stigning på 22 procent i forhold til 2012. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi med Nicolai Biografs succes kan takke vores kunder, men bestemt også vores frivillige for. Vores frivillige hjælper og støtter den daglige drift af biografen og uden dem vil det ikke kunne lade sig gøre, siger Mette Balsby og fortsætter:

- Som det er nu har vi over 100 frivillige og stadig endnu flere, der søger om at komme og hjælpe. Vi er utrolig taknemmelige for den opmærksomhed og støtte vi får, for uden den ville vi som biograf ikke kunne lykkedes, slutter Mette Balsby.

Dagens Gossip