Nicolai Boilesen bliver i Ajax resten af sæsonen

Skrevet af admin

01/02/2016

Mest læste i dag

Den danske venstre back Nicolai Boilesen kommer næppe til at spille førsteholdsfodbold i foråret.

Backen har tænkt sig at blive i den hollandske storklub Ajax Amsterdam, hvor han gennem hele sæsonen har været udelukket fra førsteholdet, efter at han nægtede at sætte sin signatur på en ny kontrakt.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have fundet den helt rigtige klub allerede nu. Men det handler om min karriere og ikke kun en hurtig løsning for de næste par måneder. Turneringen i Holland slutter i starten af maj, så det er kun tre måneder mere fra nu af.

- Jeg er altså trods alt kun 23 år og nødt til at tænke langsigtet og ikke bare gå i panik og måske træffe det forkerte valg rent fodboldmæssigt, siger Nicolai Boilesen til TV2 Sport gennem sin medierådgiver.

Den manglende spilletid i Ajax har været med til at koste en plads i landsholdstruppen. Her er det i stedet er Brøndbys Riza Durmisi, der har spillet i forsvarets venstre side gennem efteråret.

Boilesen fortæller til TV2 Sport, at han har modtaget flere tilbud, men at han hellere vil vente til sommer, hvor han er transferfri, når kontrakten med Ajax udløber.

/ritzau/