Nicolai J.: Jeg ville nok lidt for meget

- Det var efter en hektisk periode, hvor vi havde smidt nogle lidt lette bolde væk, så vi snakkede om, hvad vi skulle gøre ved det. Der er jo nogle, der har prøvet det lidt flere gange end andre, og jeg har i hvert fald smidt min andel væk gennem karrieren, fortæller Lars Jacobsen.

De næste to-tre bolde lagde Nicolai Jørgensen stille og roligt videre til sin nærmeste medspiller eller spillede den bagud til sin rutinerede holdkammerat fra FC København på højre back, og sådan kom han tilbage i opgøret med lidt mere erfaring og føler sig allerede bedre rustet til at gøre en bedre figur tirsdag aften.

- Lars Jacobsen prøvede at hjælpe mig, og det er sådan noget, man lærer af. Nogle gange vil man som ung spiller lidt for meget, men der er det ofte klogere at holde sig til det mere simple. Det er en del af den udvikling, man gennemgår, når man kommer med på det her niveau, siger Nicolai Jørgensen.

Mod Tjekkiet viste den 22-årige FC København-spiller stor iver, arbejdede hårdt bagud og forsøgte at komme forbi sine direkte modspillere, men alt for ofte endte det i farlige boldtab, og spørgsmålet er, om Morten Olsen giver ham genvalg i Parken, eller om han igen tyer til rutinerede Dennis Rommedahl.

 - Det var min første kamp på højre kant, og det er altid svært første gang, men hvis Morten siger, at jeg skal spille der igen, så gør jeg selvfølgelig det. Parken er min normale hjemmebane, og jeg føler mig godt hjemme derinde. Det er selvfølgelig en kæmpefordel for mig, siger Nicolai Jørgensen.

Får han chancen igen i morgen aften mod Bulgarien, vil han i modsætning til i fredags få stillet en lækker græsplæne til rådighed, hvilket dårligt kan undervurderes for netop hans vedkommende.

 - Det har rigtig meget at sige for en spiller som mig, der har sine forcer i den tekniske del af spillet. Nu ved jeg ikke, hvordan Bulgarien kommer til at stille sig, men hvis de er tilfredse med uafgjort og lader os komme, har jeg måske også en fordel i, at det er sådan modstanderne gør stort set hver gang, jeg spiller for FC København, siger Nicolai Jørgensen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip