Nicolai Jørgensen afskriver ikke guld trods lussing

Selv om FC København søndag aften løb ind i en hjemmebanelussing på 1-5 i kampen mod fodboldligaens førerhold, FC Midtjylland, vil offensivspilleren Nicolai Jørgensen ikke opgive guldhåbet, og han hæfter sig ved, at der endnu resterer mange kampe.

- Inden kampen var jeg selv ude og sige, at der er 13 runder igen efter kampen.

- Selvfølgelig var det ikke godt nok i dag (søndag, red.). Vi må alle kigge indad. Det er det, vi skal starte med, og guldet er ikke noget, vi tænker på lige nu. Det er selvfølgelig stadig målet, men der er lang vej dertil, siger Nicolai Jørgensen.

FC København var bagud med 1-3 ved pausen, og godt halvvejs inde i anden halvleg blev københavnernes hjemvendte angriber Andreas Cornelius udvist, hvorefter FC Midtjylland cementerede sejren med yderligere to scoringer.

- Da vi får udvisningen, kommer deres to sidste mål på nogle nemme præmisser. Men selvfølgelig svider nederlaget, siger Nicolai Jørgensen og fortsætter:

- Ståle Solbakken sagde til os, at det ikke var nogens skyld. Det var ikke godt nok af nogen af os. Det virkede, som om der var en tung sky over os på banen. Vi virkede tunge, og de vandt alle andenboldene.

Nicolai Jørgensen blev pillet ud i pausen til fordel for norske Daniel Braathen. Han afviser, at udskiftningen skyldtes den skade, der har plaget ham i opstarten.

- Det var taktisk, og det var fordi, jeg ikke gjorde det godt nok.

FC København er med nederlaget otte point efter midtjyderne.

/ritzau/

Dagens Gossip